Posted on Leave a comment

Együttműködési megállapodás a Microsec Zrt-vel

Örömmel jelentjük be, hogy a CrySyS labor együttműködési megállapodást kötött a PKI alkalmazásában és fejlesztésében úttörő szerepet betöltő Microsec Zrt-vel.

A két szervezet az elmúlt években is aktív kapcsolatot ápolt, mely keretében a Microsec anyagi és tárgyi eszközökkel támogatta laborunk kutatómunkáját, valamint a laborból indult etikus hackercsapat, a !SpamAndHex külföldi versenyeken való részvételét. Jelen megállapodással a Microsec célja a PKI-val kapcsolatos kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek kiemelt támogatása, az egyetemi kapcsolatok erősítése, a kutatásokhoz első kézből információk szolgáltatása a gyakorlati problémákkal kapcsolatban. A labor számára az előnyt a tehetséggondozási programunk anyagi támogatása, valamint érdekes, az ipari gyakorlathoz kapcsolódó kutatási feladatok megfogalmazása, és a stabil ipari kapcsolat jelentik.

A PKI kutatások területén a jövőben a labor a Microsec kihelyezett kutató laboratóriumaként működik, és közös publikációk megjelentetésére törekszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

What is 15 + 3 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)